Engineering

Smederij Verbruggen beschikt over de modernste computerapplicaties om uw project (groot of klein) tot in het kleinste detail te ontwerpen.

Brainstormfase

In nauw overleg met de klant wordt het pakket van wensen opgesteld. D.m.v. handmatige schetsen kunnen snel de wensen en de mogelijkheden op elkaar afgestemd worden.

Architectonische tekeningen

De handmatige schetsen worden 3-dimensionaal uitgewerkt op de computer. Het resultaat hiervan wordt per tekening en als 3D-animatie op internet ter goedkeur aan de klant aangeboden. Vaak zullen er nog details wijzigen. Deze worden uiteraard vakkundig verwerkt zodat er een architectonische tekening uit voort komt waarin alle wensen van de klant verwerkt zijn. Op deze tekening staat een plattegrond en een 3D aanzicht van het te bouwen object.
Architectonische tekeningen

Tekeningen voor productie

Als de detailberekeningen bij de tekenaar bekend zijn worden de constructietekeningen bijgewerkt. De knooppunten worden ingetekend en de productietekeningen worden gegenereerd. Als laatste wordt een 3D- montage tekening gemaakt zodat de complete constructie keurig netjes gemonteerd kan worden.