Diensten

Het maken van een eindproduct begint bij de klant die ons de opdracht geeft. Daarbij worden dan ideeën en wensen kenbaar gemaakt. Binnen Smederij Verbruggen B.V. is dit mogelijk vanaf het calculeren en tekenen tot het afleveren en het monteren van het eindproduct op de gewenste locatie.

Tekenkamer & Calculatie

Smederij Verbruggen B.V. heeft een eigen tekenkamer waar middels tekeningen van architect en constructeur werktekeningen gemaakt worden ten behoeve van de productie. Het tekenpakket is afkomstig van Matrix software.

Matrix software wordt ook gebruikt voor het maken van calculaties. Dit geeft een zeer overzichtelijk beeld van de tot stand gekomen prijsopgave. Wij calculeren voor zowel (bouw-)bedrijven als particulieren.

Productie

Uw product is onze zorg, en daarom werken wij bij Smederij Verbruggen B.V. met gekwalificeerde en zeer gemotiveerde medewerkers, die allemaal beschikken over de benodigde lasdiploma’s, en kunnen wij diverse lastechnieken uitvoeren voor staal, aluminium en RVS. Na het vervaardigen is het mogelijk de producten te behandelen d.m.v. verzinken, spuiten, scooperen, poedercoaten of natlakken, ook dit is geen enkel probleem voor ons.

De werkplaats heeft een vloeroppervlak van 2000 m2 en beschikt over vier bovenloopkranen. Ook beschikken wij over een zeer uitgebreid machinepark bestaande uit diverse lasmachines, zaagmachines (waaronder een Behringer automaat, Meba 360 DG, Kaltenbach en Eisele) en ponsmachines (van Muhr und Bender en Peddinghaus).

Montage

De montage van de geleverde staalconstructies kan door onze mensen gemonteerd worden. De montagebussen rijden door heel Nederland, om de vervaardigde producten naar wens te kunnen monteren. De bussen zijn uitgerust met zeer goed gereedschap voor deze montagewerkzaamheden. Veiligheid staat in een zeer hoog vaandel bij Smederij Verbruggen B.V., en worden de veiligheidsinstructies ook strikt gehanteerd door onze gediplomeerde monteurs.

Smederij Verbruggen B.V. beschikt ook over een eigen vrachtauto met een HIAB autolaadkraan en kan in de meeste gevallen de producten zelf lossen op de bouwplaats.

Erkend leerbedrijf

Smederij Verbruggen B.V. is door Kenteq benoemd tot erkend leerbedrijf. Diverse leerlingen kunnen bij ons bedrijf stagelopen zowel BBL als BOL leerlingen. De leerlingen komen onder de hoede van een praktijkopleider die ze tijdens de stageperiode volgens de leerweg begeleidt met hun stage. Smederij Verbruggen B.V. beschikt ook over een eigen vrachtauto met een HIAB autolaadkraan en kan in de meeste gevallen de producten zelf lossen op de bouwplaats.